top of page

October Challenge

Public·10 members
Trang Trang Mỹ
Trang Trang Mỹ

Govor Tijela Knjiga Free Download


Govor tijela knjiga free download - kako naučiti čitati neverbalnu komunikaciju
Govor tijela je način komunikacije koji se ne koristi riječima, već pokretima, gestama, izrazima lica i položajem tijela. Govor tijela može otkriti naše emocije, stavove, namjere i osobnost. Znati čitati govor tijela drugih ljudi može nam pomoći da bolje razumijemo njihove misli i osjećaje, da poboljšamo naše međuljudske odnose i da uspješnije pregovaramo i uvjeravamo.


Download: https://tinurll.com/2w4j1F


Ako želite naučiti više o govoru tijela i kako ga primijeniti u različitim situacijama, možete preuzeti besplatne knjige o govoru tijela koje su dostupne na internetu. U nastavku vam predstavljamo tri knjige koje su napisali stručnjaci za neverbalnu komunikaciju i koje sadrže praktične savjete i primjere.


James Borg - Govor Tijela
Ova knjiga je jedna od najprodavanijih knjiga o govoru tijela na svijetu. Autor James Borg je psiholog i trener koji je radio s mnogim poznatim osobama i organizacijama. U knjizi Govor Tijela, on objašnjava kako možemo prepoznati i interpretirati signale koje šalju naše tijelo i tijelo drugih ljudi. On također daje savjete kako možemo poboljšati naš govor tijela da bismo ostavili bolji dojam, povećali naše samopouzdanje i postigli naše ciljeve. Knjiga je puna ilustracija, testova i vježbi koje će vam pomoći da usavršite vašu neverbalnu komunikaciju. Možete preuzeti PDF verziju knjige [ovdje].


Definitivni Vodič Kroz Govor Tijela
Ova knjiga je rezultat suradnje četiri autora koji su eksperti za govor tijela: Allan Pease, Barbara Pease, Joe Navarro i Marvin Karlins. U knjizi Definitivni Vodič Kroz Govor Tijela, oni otkrivaju tajne neverbalne komunikacije koje se temelje na znanstvenim istraživanjima i dugogodišnjem iskustvu. Oni pokrivaju različite teme kao što su govor tijela u ljubavi, poslu, pregovaranju, lažima, manipulaciji i društvenim situacijama. Oni također objašnjavaju kako govor tijela varira u različitim kulturama i kako se prilagoditi različitim sugovornicima. Knjiga je napisana na jednostavan i zabavan način koji će vas zainteresirati i educirati. Možete preuzeti PDF verziju knjige [ovdje].


Govor Tela U Ljubavi
Ova knjiga je namijenjena onima koji žele poboljšati svoj ljubavni život uz pomoć govor tijela. Autori su Brian Tracy, Jenny Cooper, Iver Ashfield, Trevor Weltman, Joe Abbott, Alan Holiday, Graham Shields, Shorty Tally, Carrie-Anne Kennerley, Sue Williams, Jenine Good i Bert Whitehead. Oni su svi stručnjaci za govor tijela i ljubavne odnose. U knjizi Govor Tela U Ljubavi, oni otkrivaju kako možete privući, zavesti i zadržati partnera uz pomoć vašeg tijela. Oni također daju savjete kako možete pročitati govor tijela vašeg partnera i saznati što on ili ona zaista misli i osjeća. Knjiga je prepuna primjera, fotografija i testova koji će vam pomoći da unaprijedite vašu ljubavnu komunikaciju. Možete preuzeti PDF verziju knjige [ovdje].


Nadamo se da će vam ove knjige o govoru tijela biti korisne i zanimljive. Sretno u učenju i primjeni neverbalne komunikacije!


About

Stay motivated by connecting with your community during the ...

Members

bottom of page