top of page

October Challenge

Public·10 members
Trang Trang Mỹ
Trang Trang Mỹ

Tratat De Medicina Legala Vladimir Belis Pdf 24


Tratat de Medicina Legala - Vladimir Belis
Tratatul de Medicina Legala este o lucrare de referinta in domeniul medicinei legale, scrisa de profesorul Vladimir Belis, unul dintre cei mai renumiti specialisti romani in acest domeniu. Tratatul cuprinde doua volume, care au fost publicate in anul 1995, la editura Medicala. Tratatul are peste 2000 de pagini si abordeaza toate aspectele teoretice si practice ale medicinei legale, de la istoric, principii si metodologie, pana la expertize medico-legale, traumatologie, toxicologie, genetica judiciara, bioetica si legislatie.


Tratatul de Medicina Legala este o sursa de informatie valoroasa pentru studentii la medicina, medicii rezidenti si specialisti, avocatii, judecatorii, procurorii si politistii care se ocupa de cazuri in care este necesara interventia medicinei legale. Tratatul este structurat pe capitole si subcapitole, care contin definitii, clasificari, descrieri, exemple, scheme, tabele, figuri si fotografii ilustrative. Fiecare capitol se incheie cu un rezumat si o bibliografie selectiva. Tratatul este scris intr-un limbaj clar si accesibil, cu respectarea terminologiei stiintifice si a normelor de redactare.
tratat de medicina legala vladimir belis pdf 24Tratatul de Medicina Legala este disponibil in format PDF pe internet, la adresa [1]. Acesta este un fisier PDF de 24 MB, care contine cele doua volume ale tratatului scanate. Fisierul poate fi descarcat gratuit sau vizualizat online. Pentru a citi tratatul in format PDF este necesar sa aveti instalat un program care sa suporte acest format, cum ar fi Adobe Acrobat Reader sau Foxit Reader.


Daca doriti sa aflati mai multe despre autorul tratatului, profesorul Vladimir Belis, puteti consulta curriculum vitae-ul sau [2], care contine date despre activitatea sa profesionala universitara, didactica si stiintifica. De asemenea, puteti vizualiza o prezentare PowerPoint despre medicina legala [3], realizata de profesorul Belis pentru studentii la drept.


Tratatul de Medicina Legala este o opera monumentala si unica in literatura medicala romaneasca, care reflecta experienta si competenta autorului sau. Tratatul este un instrument util si necesar pentru toti cei care doresc sa se informeze sau sa se perfectioneze in domeniul medicinei legale.


About

Stay motivated by connecting with your community during the ...

Members

bottom of page